Hallo allemaal,
Wat een animo is er voor Waspik Beach 2022! We zitten al op 100 leden en dit blijft maar stijgen. Heb jij je nog niet ingeschreven, dan kan dat alsnog via deze link.

Door de groei van onze vereniging komt er daarom ook een vierde veld bij. Aanstaande vrijdag zal dt vierde veld gerealiseerd worden en hierdoor kan er deze avond geen gebruik gemaakt worden van de velden. 

Dit jaar hebben wij de handen ineen geslagen met de BBT volleybalschool van Ronald Lacroes (BBT Volleybalschool)  Ronald zal met zijn volleybalschool trainingen verzorgen aan beachvolleyballers uit heel Nederland op de velden van Waspik Beach. Daarnaast zal Ronald ook trainingen gaan verzorgen aan onze leden.  Bij een aantal teams zal dit zijn in combinatie met gecertificeerde trainers van V.C. Atak ’55. 

Vanaf volgende week maandag gaat een trainingsschema in. Daarnaast is het mogelijk om ook op vrije momenten gebruik te maken van de velden (door de senioren) zie het rooster.

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij de jeugdtrainingen. Mocht je dit leuk vinden, dan horen wij het graag.

Wij wensen jullie veel beachplezier op de velden van Waspik Beach.

Met vriendelijke groet,
Commissie Waspik Beach