Waspik Beach 2023

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Waspik Beach op 1 mei 2023 weer opengaat! Het is weer mogelijk om vrij te spelen of deel te nemen aan trainingen. De Senioren kunnen vanaf 1 mei weer vrij spelen en de trainingen voor de jeugd beginnen dan ook. Na de successen van afgelopen jaren start op 10 mei ook de zandspeeltuin weer. 

We willen jullie ook graag informeren dat de CMV training van de vrijdag naar de donderdag is verplaatst. Het schema voor dit jaar is bijgevoegd en je kunt je snel inschrijven via onderstaand formulier:  SCHRIJF JE HIER IN!

Wij kijken ernaar uit om jullie op het strand van Waspik te verwelkomen,

Commissie Waspik Beach

www.waspikbeach.nl

Waspik Beach 2022


Hallo allemaal,
Wat een animo is er voor Waspik Beach 2022! We zitten al op 100 leden en dit blijft maar stijgen. Heb jij je nog niet ingeschreven, dan kan dat alsnog via deze link.

Door de groei van onze vereniging komt er daarom ook een vierde veld bij. Aanstaande vrijdag zal dt vierde veld gerealiseerd worden en hierdoor kan er deze avond geen gebruik gemaakt worden van de velden. 

Dit jaar hebben wij de handen ineen geslagen met de BBT volleybalschool van Ronald Lacroes (BBT Volleybalschool)  Ronald zal met zijn volleybalschool trainingen verzorgen aan beachvolleyballers uit heel Nederland op de velden van Waspik Beach. Daarnaast zal Ronald ook trainingen gaan verzorgen aan onze leden.  Bij een aantal teams zal dit zijn in combinatie met gecertificeerde trainers van V.C. Atak ’55. 

Vanaf volgende week maandag gaat een trainingsschema in. Daarnaast is het mogelijk om ook op vrije momenten gebruik te maken van de velden (door de senioren) zie het rooster.

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij de jeugdtrainingen. Mocht je dit leuk vinden, dan horen wij het graag.

Wij wensen jullie veel beachplezier op de velden van Waspik Beach.

Met vriendelijke groet,
Commissie Waspik Beach

Vakantieperiode

Week 30 (26-7 tm 1-8): 
Job & Martin

Week 31 en 32 (2-8 tm 15-8): 
Café De Ouwe Haven, Veerstraat 1, Wieteke Pallandt (altijd haar even bellen 06-51921115 als men sleutel wil ophalen)

Week 33: 
Edwin, Job & Martin

Vanaf week 34:
Edwin, Job, Martin, Stefan & Tim

Voor meer informatie klik hier!

De zandspeeltuin

Voor de allerkleinste starten wij op 2 juni met de zandspeeltuin.
De Zandspeeltuin zal elke woensdagavond plaatsvinden tot aan de zomervakantie van 18:30 – 19:30 op Waspik Beach.

Tijdens de zandspeeltuin zullen 4 en 5 jarige verschillende (bal)spelletjes doen in het zand. Maar er mag natuurlijk ook een zandkasteel gebouwd worden.

Zien we je snel op de velden van Waspik Beach? Schrijf je dan hier snel in! 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met info@waspikbeach.nl

Update 19 maart.

Hallo allemaal,
Wat een animo is er voor Waspik Beach 2021. Na een week zitten wij al op 100 leden en dit blijft maar stijgen. Heb jij je nog niet ingeschreven, dan kan dat alsnog via deze link.

Op de zaterdagen 20 en 27 maart zullen wij een vrije trainingen aanbieden voor de jeugdspelers. Er is hier geen aanmelding voor nodig. 
– van 13:30 tot 14:30 de CMV jeugd
– van 15:00 tot 16:00 de C + B jeugd
Senioren zijn deze dagen ook welkom na 16.00. Wil je een veld reserveren? Dan kan dat doormiddel een mail te sturen naar info@waspikbeach.nl.

Let op! Het kan nog erg koud zijn op de velden dus kleed je goed aan.

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij de jeugdtrainingen. Mocht je dit leuk vinden dan horen wij het graag.

Wil je weten op welke dag jij kan gaan beachen? Kijk dan snel op het rooster.

Wij wensen jullie veel beachplezier op de velden van Waspik Beach.
Met vriendelijke groeten,
Commissie Waspik Beach

Jeugd trainingen 20 en 27 maart

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leden,

Namens de Waspik Beach commissie willen wij het heugelijke feit mededelen dat we gaan starten op de Waspik Beach locatie. De velden zijn met de geweldige hulp van Rik Dank, Willem Wijling, en Chris Zijlmans schoongemaakt en gladgestreken. 

We hebben al vele aanmeldingen en spontane reacties binnen en gaan daarom snel van start. Natuurlijk bestaat er nog steeds de mogelijkheid je aan te melden. Doe dit dan snel via het Aanmeldformulier.

Allereerst starten we met de jeugd en gaan de eerste ballen omhoog op zaterdag 20 maart. We nodigen de volgende jeugdteams uit voor de eerste Waspik Beach trainingen:
Zaterdag 20 en 27 maart:
– van 13:30 tot 14:30 de CMV jeugd
– van 15:00 tot 16:00 door de C + B teams.

De oudere jeugd (senioren) kan buiten deze uren tijd aanvragen om de beachvelden te bespelen. Wil je een veld reserveren stuur een mail naar info@waspikbeach.nl Graag gaan we met z’n allen weer de velden op, maar wij rekenen op jullie medewerking bij het naleven van de regels die op de beachlocatie gelden.

Op 27 maart hebben we bij het ministerie aangevraagd de klok een uur vooruit te zetten, dit is goedgekeurd door de overheid. Hierdoor wordt het een uur later donker en gaan we vanaf 29 maart ook reguliere trainingen inplannen, met daarna vrije inloop (op aanvraag).

Meer informatie kunnen jullie de komende week verwachten, wanneer we een goed inzicht hebben hoeveel beachvolley fanatiekelingen zich hebben aangemeld en de beschikbaarheid van trainers en vrijwilligers.

Laat ons weten indien je (of een van je ouders/verzorgers) het leuk vindt om training te verzorgen, training te ondersteunen of op een andere manier vrijwilliger wil zijn.

Mochten er nog verdere vragen zijn, stuur dan een mail naar info@waspikbeach.nl

Met vriendelijke groet van de kersverse Waspik Beach commissie,
Job, Edwin en Martin

Waspik Beach gaat eerder open!

Na de inventarisatie van de TC afgelopen week hebben we in recordtijd heel veel enthousiaste reacties gehad, waarvoor dank! Hiermee zijn we versneld tot de conclusie gekomen dat veel leden van V.C. Atak’55 zin hebben om lekker te gaan beachvolleyballen. Daarmee wordt bevestigd: WASPIK BEACH GAAT OPEN!

Er zullen op verschillende avonden beachtrainingen worden verzorgd, conform de door de overheid en Gemeente Waalwijk opgestelde normen en eisen. De trainingsavonden zullen zijn op; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 18.00-20.00 uur. Definitieve dagen en tijden kunnen wij pas bekend maken als de inschrijvingen binnen zijn. Hoe sneller je inschrijft hoe sneller wij kunnen beginnen. Deze zullen naar verwachting in de week van 22 maart worden gecommuniceerd. Indien noodzakelijk (vanwege omvang van groepen) kan er worden uitgeweken naar andere dagen en tijden.

Om te zorgen dat we ons allemaal kunnen houden aan de regels die het RIVM en de Gemeente Waalwijk heeft opgesteld, zullen wij in de week dat de trainingen beginnen, alle regels met iedereen die wordt ingeschreven communiceren. Belangrijk is dat alle trainers, leden, ouders en kinderen deze regels zeer secuur nastreven, om te kunnen gaan en blijven beachvolleyballen op WASPIK BEACH.

Door dit formulier in te vullen schrijf je je in voor WASPIK BEACH seizoen 2021. Daarmee word je dus lid! Hiermee gaan wij er vanuit dat de training waar je wordt toegewezen ook wekelijks wordt bezocht, de trainer rekent op je aanwezigheid! Vooralsnog zullen er trainingen worden gegeven tot aan start lagere school vakantie. (e.e.a. afhankelijk van Corona-maatregelen van de overheid).

De senioren mogen vanaf 16 maart aanstaande met 4 mensen gaan buitensporten, dit geeft natuurlijk mogelijkheden voor WASPIK BEACH. Hierdoor gaan wij vanaf 1 april ook starten met de senioren.

Velden weer geopend

Yes! 

Vandaag is het weer zover, de velden van Waspik Beach gaan weer open.

Vandaag mogen de heren een proefduik maken in het Waspikse strand. Vanaf maandag gaat Marcel Leijten trainingen verzorgen aan zowel de jeugd als de senioren!

Heb jij je al ingeschreven? 
Inschrijven kan hier

Op de overige tijden die niet gereserveerd zijn, kan je natuurlijk ook lekker vrij komen beachen. Zie hier het overzicht waar je een sleutel kan ophalen.