Jeugd trainingen 20 en 27 maart

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leden,

Namens de Waspik Beach commissie willen wij het heugelijke feit mededelen dat we gaan starten op de Waspik Beach locatie. De velden zijn met de geweldige hulp van Rik Dank, Willem Wijling, en Chris Zijlmans schoongemaakt en gladgestreken. 

We hebben al vele aanmeldingen en spontane reacties binnen en gaan daarom snel van start. Natuurlijk bestaat er nog steeds de mogelijkheid je aan te melden. Doe dit dan snel via het Aanmeldformulier.

Allereerst starten we met de jeugd en gaan de eerste ballen omhoog op zaterdag 20 maart. We nodigen de volgende jeugdteams uit voor de eerste Waspik Beach trainingen:
Zaterdag 20 en 27 maart:
– van 13:30 tot 14:30 de CMV jeugd
– van 15:00 tot 16:00 door de C + B teams.

De oudere jeugd (senioren) kan buiten deze uren tijd aanvragen om de beachvelden te bespelen. Wil je een veld reserveren stuur een mail naar info@waspikbeach.nl Graag gaan we met z’n allen weer de velden op, maar wij rekenen op jullie medewerking bij het naleven van de regels die op de beachlocatie gelden.

Op 27 maart hebben we bij het ministerie aangevraagd de klok een uur vooruit te zetten, dit is goedgekeurd door de overheid. Hierdoor wordt het een uur later donker en gaan we vanaf 29 maart ook reguliere trainingen inplannen, met daarna vrije inloop (op aanvraag).

Meer informatie kunnen jullie de komende week verwachten, wanneer we een goed inzicht hebben hoeveel beachvolley fanatiekelingen zich hebben aangemeld en de beschikbaarheid van trainers en vrijwilligers.

Laat ons weten indien je (of een van je ouders/verzorgers) het leuk vindt om training te verzorgen, training te ondersteunen of op een andere manier vrijwilliger wil zijn.

Mochten er nog verdere vragen zijn, stuur dan een mail naar info@waspikbeach.nl

Met vriendelijke groet van de kersverse Waspik Beach commissie,
Job, Edwin en Martin