Waspik Beach gaat eerder open!

Na de inventarisatie van de TC afgelopen week hebben we in recordtijd heel veel enthousiaste reacties gehad, waarvoor dank! Hiermee zijn we versneld tot de conclusie gekomen dat veel leden van V.C. Atak’55 zin hebben om lekker te gaan beachvolleyballen. Daarmee wordt bevestigd: WASPIK BEACH GAAT OPEN!

Er zullen op verschillende avonden beachtrainingen worden verzorgd, conform de door de overheid en Gemeente Waalwijk opgestelde normen en eisen. De trainingsavonden zullen zijn op; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 18.00-20.00 uur. Definitieve dagen en tijden kunnen wij pas bekend maken als de inschrijvingen binnen zijn. Hoe sneller je inschrijft hoe sneller wij kunnen beginnen. Deze zullen naar verwachting in de week van 22 maart worden gecommuniceerd. Indien noodzakelijk (vanwege omvang van groepen) kan er worden uitgeweken naar andere dagen en tijden.

Om te zorgen dat we ons allemaal kunnen houden aan de regels die het RIVM en de Gemeente Waalwijk heeft opgesteld, zullen wij in de week dat de trainingen beginnen, alle regels met iedereen die wordt ingeschreven communiceren. Belangrijk is dat alle trainers, leden, ouders en kinderen deze regels zeer secuur nastreven, om te kunnen gaan en blijven beachvolleyballen op WASPIK BEACH.

Door dit formulier in te vullen schrijf je je in voor WASPIK BEACH seizoen 2021. Daarmee word je dus lid! Hiermee gaan wij er vanuit dat de training waar je wordt toegewezen ook wekelijks wordt bezocht, de trainer rekent op je aanwezigheid! Vooralsnog zullen er trainingen worden gegeven tot aan start lagere school vakantie. (e.e.a. afhankelijk van Corona-maatregelen van de overheid).

De senioren mogen vanaf 16 maart aanstaande met 4 mensen gaan buitensporten, dit geeft natuurlijk mogelijkheden voor WASPIK BEACH. Hierdoor gaan wij vanaf 1 april ook starten met de senioren.